Pas godt på miljøet – også i din fritid

Det er vigtigt at du altid handler med omtanke. Men at skulle gå rundt med miljøet i baghovedet hele tiden kan få dig til at ligne Greta Thunberg. Det er jo ikke meningen. For selvfølgelig der være en miljøbevidsthed – men med gode vaner bliver det med tiden til en miljø-ubevidsthed. Det er godt for det er sundt for sjælen at slappe af. Især med god samvittighed.

En tur til sommerhus kan både være en belastning for miljø og være stressende på samme tid. Det du flygter fra kan til sidst indhente dig som du tror du bare skal slappe af. Så hvordan slipper du af med tankemylder og stress. Hvordan giver overskud til dig selv et bedre miljø. Det hele starter med dig selv for en udhvilet krop tænker bedre – og du undgår stimulanser og nemme løsninger.

Pas på dig selv

Så du kan med god samvittighed tage en tur i sommerhus. Lad bilen stå og ny langsommeligheden med den kollektive trafik. Det handler altid om at slå to fluer med et smæk. Gå den lange tur til sommerhus i stedet for at tage bussen det sidste stykke. Du er allerede godt på vej. Når du lander så tag et glas koldt vand eller to. Husk at mind dig selv om at de rene vand i hanen er en gave. Vi er på mange måder så heldigt stillet i Norden med rent drikkevand, der kræver et minimum af vedligehold og rensning. Den gave kan du give dine børn med gode vaner.

Op i hængekøjen

Det er lidt ligesom med slankekure – de starter ikke med en masse planer, vejning af mad, selvpinsel og tvungen motion. Den gode slankekur starter med det første – indkøbsturen. Det er her du skal være stærk og undgå fristelser. Det er lidt det samme – bare mere behageligt i sommerhuset. Her SKAL du slappe af og lade miljøet hvile. En hængekøje med stativ er din vej til et sundere miljø. Bevæbnet med en god bog og en kande med vand bidrager du inaktivt til et godt miljø og en sundere sjæl. Det er utroligt hvad en stille svajen og duften af kaprifolie og lavendel giver af gratis glæde. Så kravl op i din hængekøje.dk og nyd solsortens fløjten til uglen tuder dig i seng. Prøv bare at følge disse anvisninger henover sommeren og mærk om du ikke bare sparer penge, der kan bruges eventyr og oplevelser og mærk hvordan du selv kommer i et formidabelt overskud uden at bruge en krone. Pas på miljøet – og ikke mindst dig selv. Start i dag for en ny livsstil kræver meget i starten indtil det bliver endnu en sund vane – der holder resten af dit liv.