You are currently viewing Er det spild af penge at investere i kryptovaluta?

Er det spild af penge at investere i kryptovaluta?

At kunne dreje på hanen og tænde for vandet er en luksus vi ikke tænker meget over længere. Det er en selvfølge at der er rindende vand til rådighed døgnet rundt i vore moderne hjem. Tidligere var vand gratis, men nu er der indført brugerbetaling, så vandet har værdi. Har man et utæt vandrør i huset, så drypper der mange liter vand ud i ingenting. Vand som koster penge. Penge som du kunne have brugt på noget andet. For eksempel investering.

Mange har sikkert investeret lidt og sikret sig en pæn opsparing til alderdommen. Der er også dem, der drømmer om den store gevinst, og som investerer med høj risiko. Dette skyldes ikke mindst den fremadstormende kryptovaluta, som BitCoins og LiteCoins. Her er der mange penge at tjene. Du kan tjekke den nuværende litecoin-kurs her. Her kan du også læse mere om kryptovalutaens lyksaligheder og høje risici.

Det nye vilde vesten

Kryptovaluta er ikke for folk, der gerne vil have en støt og rolig opsparing i sikre papirer, der stiger lidt i værdi år for år. Her er tale om et investeringsområde for dem, der har mod på at satse og løbe en risiko i håbet om at score den store gevinst. Men alle kan være med, naturligvis. Man skal bare være klar over hvad man går ind til.

Det er en god ide at læse op på emnet før man kaster sig ud i investeringerne. Vil du gerne snuse lidt til det risikovillige, men samtidigt gerne have lidt sikker grund at stå på, så spred dine investeringer ud på flere platforme. Sæt nogle af pengene i forholdsvis sikre aktier, og prøv dig så frem med de mere usikre med små beløb ad gangen.

Gyngerne og karrusellerne

Med denne spredning sørger du for at det hele ikke ramler, hvis uheldet er ude. Og samtidigt er du alligevel med, hvis der skulle komme en hurtig stigning på disse digitale penge. Det er helt op til hver enkelt hvordan og hvorledes vedkommende administrerer sin kapital. Vi lever jo heldigvis i en fri verden.