You are currently viewing Genmab

Genmab

Overvejer du at købe Genmab Aktier? Så kan du læse mere om virksomheden herunder.

Genmab er et børsnoteret selskab, og har været det siden år 2000. selskabet er noteret på den danske børs Nasdaq, og har siden 2013 haft en enorm vækst. Efter den nye direktør trådte til, og fik styr på virksomheden, er aktien nærmest mangedoblet siden 2010, og ligger således omkring 3000 kr pr aktie i 2022, mod små 100kr pr aktie i 2010.

Dette er selvfølgelig ikke noget tilfælde, det kræver en massiv ændring af den måde som virksomheden kørte på før 2010, og den nye direktør har i den grad fået vendt skuden, og sat enorme sejl foran Genmab, for at de kan stå hvor de gør i dag.


Genmab har ligesom mange andre virksomheder haft nogle svære år siden Corona, men i 2022 er det en af de aktier som har klaret igennem med en stigning på mere end 15%, hvilket må siges er helt godkendt! Virksomheden betaler ikke udbytte til deres udbytteinvestorer, dette har dog ikk afskrækket folk i at investere massivt i aktien, da den er gået fra knap 1800kr pr aktien i starten af 2022 til næsten 3300kr pr aktie.

Hvis du kunne tænke dig at investere i aktier, eller kryptovaluta, så kan du inde på aktierdk.dk læse mere om aktier og platforme. Her kan blandt andet nævnes Nordnet og Saxo investor som begge er danske platforme, der tilbyder handel på forskellige børser verden over.

De indberetter selv SKAT ved tab og gevinst, så her skal man bare tjekke at tallene stemmer. Der kan også nævnes Etoro som er en udenlandsk platform, som udover investering i aktier, også tilbyder investering i kryptovaluta. Etoro er billigere at investere på end fx saxo og nordnet, men de indberetter dog ikke til SKAT, så her skal man selv taste sine gevinster og tab ind.