You are currently viewing Skal du rydde op i ny, nuværende eller gammel bolig?

Skal du rydde op i ny, nuværende eller gammel bolig?

Står du og skal til at gøre et oprydningsarbejde? Det kan være du leder efter nu bolig, her en nuværende som trænger til en oprydning eller står med en gammel bolig som du ikke rigtig ved hvad du skal gøre ved. 

Står du og leder efter bolig og simpelthen ikke kan finde noget der passer dine behov? Måske føler du dig som kongen af internettet når du har gennemsøgt hver en krog af boligmarkedet. Det kan være hårdt at skulle flytte og finde det hus, lejlighed eller villa som passer til de forventninger du eller I har til en ny bolig.  

Står du eller i at mangler lidt ekstra penge til flytningen, eller måske en oprydning af nuværende hjem, så kan i her finde billige lån med lav rente, som med tiden bliver mere og mere eftertragtede.  

Tips til at vælge hvad der skal ud, og hvad der skal beholdes 

Er du bare rigtig dårlig til at smide ting ud? Du er nok ikke den eneste. Hvis du står i den situation at du skal rydde op i et familiemedlems dødsbolig, kan du få hjælp her, så du ikke selv skal stå med arbejdet. På den måde kan du også slippe for alene at stå med alle beslutninger, omkring hvilke ting der skal beholdes og smides ud.  

Vil du gerne rydde op inden i flytter, fordi du skal sælge din bolig og flytte i en ny? Er du dårlig til at tage beslutninger om de ting som skal smides ud eller ej? Og stiller du dig selv det samme spørgsmål gang på gang? hvad nu hvis jeg kommer til at mangle det? Så kan du fortælle dig selv, at nej, du kommer ikke til at mangle det.  

To gode tips som kan hjælpe dig til at blive bedre til at smide ting ud. 

Sæt en grænse for hvor ofte det er i brug 

En ting som kan hjælpe dig med at beslutte om du skal beholde eller smide ud, kan være at sætte en grænse for hvor ofte genstanden skal være taget i brug. Tænk også over hvor længe siden det er genstanden har gjort gavn. Sig fx at den skal være brugt mindst en gang om måneden og senest indenfor de sidste 6 måneder.  

Giv til genbrug i stedet for at smide ud 

En anden ting der kan hjælpe dig, er at give ting til genbrug eller sælge videre. På den måde kan genstande som stadig har værdi, få nyt liv og blive brugt af nogle andre. Så er det måske lidt nemmere at skille sig af med det.