You are currently viewing Spar penge på døre og vinduer

Spar penge på døre og vinduer

Det er muligt at spare mange penge på vand, når man kender de rigtige løsninger. Men der er også andre ting, som du kan spare penge på i hverdagen. Står du fx og skal have nye døre og vinduer, kan du lige så godt få det billigt. Læs mere her!  

Ligesom vand er døre og vinduer lidt af en nødvendighed. Her kan der heldigvis også være penge at spare, hvis du ved, hvordan du finder de billigste. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke kun handler om købsprisen, men også om andre ting som holdbarhed og tyverisikring. 

Sådan finder du billige døre og vinduer 

Når du skal finde billige døre og vinduer til boligen eller byggeprojektet, er der nogle forskellige ting at tage i betragtning. Bedst & Billigst vinduer og døre giver dig en supergod købspris, og det er et godt sted at starte. Men hernæst skal du også overveje nogle andre ting 

Holdbarhed og vedligeholdelse 

Billige døre og vinduer handler nemlig ikke kun om købsprisen, men også hvor holdbare de er. Det handler i høj grad om materialet. Alt efter hvilket materiale, du vælger, skal du også vedligeholde dem i større og mindre grad. De mest almindelige materialer er: 

  • Træ. Træ er et meget klassisk materiale, og det ser smukt ud. Til gengæld har det ikke den længste holdbarhed, og det kræver en smule, når det kommer til vedligeholdelse og rengøring. Så det er værd at tage i betragtning  
  • Træ og aluminium. Kombinationen af træ/alu kan give dig det klassiske look, samtidig med at døre og vinduer bliver meget holdbare og modstandsdygtige. Dette materiale kræver også mindre vedligeholdelse. 
  • PVC-plast. Det bliver mere og mere moderne at vælge døre og vinduer i PVC. Dette er nemlig det mest holdbare materiale, og det kræver stort set intet, når det kommer til vedligeholdelse. 

Tyverisikring af dine døre og vinduer 

Tyverisikring er en anden ting at tage stilling til, hvis du vil have de mest billige døre og vinduer. For hvis du først får stjålet dine værdifulde ejendele, var dine døre og vinduer ikke så billige igen. Du kan med fordel vælge nogle produkter med tyverisikrede løsninger. Det kan dreje sig om alt fra låsen på døren til glasset i vinduet, specielle hængsler og andre ting.