You are currently viewing Vand i dit hjem

Vand i dit hjem

Vand i hjemmet kan i nogle tilfælde være rigtig skidt og i nogle tilfælde en nødvendighed. Vi snakker utrolig meget om vand, i alle mulige forskellige sammenhænge og det er uden tvivl fordi vand er super relevant for os. Ofte vil vi gerne spare på vandet for at reducere varmeregningen og for at skåne miljøet, men vand og fugt kan også nogle gange indtrænge hjemmet og gøre skader.  

Vand er noget som er livsvigtigt for os, og derfor nok også årsagen til at vi snakker så meget om det. Faktisk består 70% af menneskekroppen af væske, og det er livsvigtigt for alle organismer som findes på jorden at der er vand til stede for at de kan overleve.  

På samme tid er vand og fugt og noget som kan være skadeligt i vores hjem, og på en måde kan man sige at vandet for os er både en forbandelse og en berigelse. 

Vil du spare på vandregningen? 

Vil du gerne spare på vandregningen? Så er der mange ting i dagligdagen du kan gøre for at mindske dit vandforbrug. Fx kan du huske på ikke at have vandet løbende i for lang tid når du børster tænder eller går i bad. Du kan også gøre andre ting for at spare penge også på elregningen. Måske det er tid til at udskifte printeren så du ikke spilder så meget papir? læs mere her 

Uønsket vand i hjemmet kan dog føre til fugt og skimmelsvamp. Mange døjer med vandskader og skader fra skimmelsvamp som kommer når uønsket vand kommer ind i hjemmet og ophober sig.