You are currently viewing Komposithegn eller træ

Komposithegn eller træ

Du går op i miljø og ikke mindst hvordan din have ser ud. Du vander ikke for ofte og passer på med at overholde de mange regler, der sikrer vores natur. Du går op i rent grundvand og ikke mindst tid i naturen. Tak det er dig vi har brug for. Der er nemlig masser at lave i en have – uanset om det er sommerhuset eller villaen. En af de ting der bliver skiftet i foråret er hegn ind til naboen.

Det gode naboskab

Du har nok stået overfor at skulle skifte terrassebrædder og tænkt om du skulle prøve noget der ikke hele tiden skulle plejes, slibes, olieres. For vedligeholdelsesfri terrassebrædder er en gave til den kloge, der hellere vil holde fri i naturen og nyde sit bidrag til klimaet. Det bliver nemt at foreslå sin nabo en langtidsholdbar løsning, der kan sikre nabofreden og spare miljøet for olie- og malingsrester. For et komposithegn kræver nærmest bare en klud og så kan du nyde resten fra din terrasse.

Hvordan laver man det mest miljøvenlige ?

Det er altid en diskussion om udseende og miljø. Tit vinder udseende over hensynet til miljø. Det er også sådan at alt hvad du har i haven jo helst skal være pænt. Det er jo her du eller I lader op og finder ny energi. Men der er løsninger der tilgodeser alle de ting du ønsker. Mere tid til dig selv og familien, bedre miljø og naturligvis en flot løsning.

Sådan her gør du

Du skal starte med at få naboen med på ideen. Alene det er lidt som planlægningen til en sjov fest. Det er ofte over en øl i sommervarmen eller grillhygge på vejen at tanken om nyt og nemmere hegn kommer på dagsordenen. Det er godt at have gjort sig tanker om hvordan det skal se ud. Argumenterne er på plads. Et sundere miljø og pænere look glider godt ned hos den kvindelige del af familien – medens den vedligeholdelsesfri del nok glider bedst ned hos dem der klarer det hårde arbejde i haven. Så I kan klare hele verdenssituationen og nyde tanken om at I sammen klarer det hele til den halve tid. Så bliver der mere tid til at stå og snakke over det tunge arbejde i haven med andre projekter, der er sjovere. Som flere grillaftener i sommeren, hvordan man sparer bedst på vandet i tørre tider og eller kan nyde tiden og genoplade batterierne. For det er vigtigt at tænke på både sig selv og miljøet i disse til tider stressende perioder.