You are currently viewing På jagt efter en lejebolig i Holbæk? Find den her

På jagt efter en lejebolig i Holbæk? Find den her

Hvis du er boligjagt efter en ny og lækker lejlighed i Holbæk, så læs med her og få skønne tips til, hvor du finder en moderne lejebolig i Holbæk.

Holbæk har masser at byde på. For det første så ligger byen tæt på vandet og naturen. Det er et skønt område med et maritimt havneområde, hvor store som små kan boltre sig hele året. I Holbæk Havneby finder du et nyt skønt område med spændende indkøbsmuligheder med både dagligvarebutikker og specialforretninger. Men også restauranter og food market. Tanken med hele projektet er skabe mere liv og binde området sammen med resten af byen.

Nyd havnelivet og kulturlivet

Hvis man kigger mod vest, så kan du finde en lækker hvid badebro, som strækker sig fra strandparken mod søbadets bassiner. Og i det gamle værft finder en cafe, klatreklub og arbejdende værksteder. Holbæk har altså meget mere at byde på end du måske lige tror – også indenfor kulturlivet med kulturbegivenheden Holbæk i Pinsen, som skaber unikke oplevelser for byens borgere og tilrejsende. Hvis du er i tvivl om Holbæk er det den rette by for dig, så kør et smut forbi den hyggelige by. Den ligger kun en times kørsel fra København så det er stadig muligt at arbejde inde i hovedstaden og så kører retur, når arbejdsdagen er omme. Der er ligeledes udmærkede togforbindelser til havnebyen. Hvis du arbejder i Roskilde, så er turen endnu kortere med kun omkring 20 minutters kørsel.

Find din lejebolig i Holbæk

Hos Propstep kan du nemt og hurtigt finde din næste lejebolig i Holbæk. De har nemlig samlet alle nybyggede lejeboliger et sted. Så du kan få det fulde overblik over alle de nye lejeboliger, som indeholder alle moderne bekvemmeligheder. Du vil altså kunne finde helt nybyggede lejeboliger med skønne faciliteter og store, åbne og lyse rum. Du får altså en funktionel kvalitetsbolig med åbne køkken-alrum og stue med alt i hårde hvidevarer. Alle lejligheder vil ofte også have enten en terrasse eller en altan. Og hvis du er bilejer, så kan leje en P-plads i kælderen med en aflukket port for et mindre beløb per måned.

Hvis du elsker naturen og udelivet sammen med familien, så er Holbæk absolut at oplagt valg. Byen har masser at byde på – også super lækre nye lejeboliger med alle moderne bekvemmeligheder. Og så er fordelen også, at du hurtigt kan stå inde på Rådhuspladsen.