You are currently viewing Hjemmekontor = Hjemmetræning

Hjemmekontor = Hjemmetræning

Har de mange timer med hjemmearbejde, og den begrænsede bevægelsesfrihed, sat sig på sidebenene? Så er du ikke alene. Mange danskere oplever konsekvenserne af et mere stillesiddende liv, på egen krop. Men når arbejdet flyttes hjem i privaten, så bliver træningen nødt til at flytte med Læs med her, for inspiration til effektiv hjemmetræning. 

Sådan får du effektiv og enkel hjemmetræning 

Det vigtigste du kan gøre, for at komme i gang med hjemmetræningen, er at du gør det så enkelt for dig selv, som mulig. Det betyder at du skal investere i inspirerende og effektive træningsredskaber. Det kan være en fitnesscykel, en romaskine eller et par håndvægte, men det kan også være en pull up bar. Hvis du køber en pull up bar fra Nettofitness, så er du garanteret hurtige træningsresultater. Hurtige resultater betyder, for de fleste af os, større motivation og endnu større træningsglæde.  

En pull up bar er i al sin enkelhed et fitnessredskab, som du placerer højere end dig selv, og dermed kan løfte dig op i, altså lave såkaldte pull ups. Det er dermed en utrolig effektiv måde at styrke muskelmassen, få mere udholdenhed i musklerne, få en stærkere ryg og dermed også en flottere kropsholdning. Når du laver pull ups så træner du de store rygmuskler, samt de store nakkemuskler. Dette er områder på kroppen, som ved hjemmearbejde, har ekstra behov for at blive trænet.  

Det er nemlig mange danskere på hjemmekontor, som får ondt i ryg og nakke, med en pull up bar, så passer du godt på din krop, og dermed også dit helbred.  

Få gode vaner og rutiner, også i løbet af arbejdsdagen 

Når du har investeret i en pull up bar, så har du mulighed for at bruge den løbende i løbet af dagen. Det kan være du skal lave nogle pull ups i frokostpausen, eller hvad med at strække ryggen efter mange timer foran computeren. Det er nemlig en rigtig god ide at holde nogle pauser på hjemmekontoret, hvor du får bevæget dig lidt. Det kan være hårdt at sidde i samme stilling en hel dag.  

Du kan vælge at have en pull up bar væg, eller et pull up stativ, det er op til dig, hvad du synes fungerer bedst. Det vigtigste er at du kommer godt i gang med din træning, og får skabt nogle gode rutiner, både på fritiden og i arbejdstiden.  

Når du får klaret din styrketræning med en pull up bar, så vil din krop hurtig respondere på træningen. I løbet af kort tid, vil du opleve at holdningen bliver bedre, og at du får en stærkere ryg. Det kan være en god ide at kombinere styrketræningen, med nogle løbeture ude i frisk luft. Hvorfor ikke aftale med en af dine kollegaer, at I mødes to gange om ugen, til en lille løbetur. Det er både hyggelig, og godt for krop og sjæl.